Endret: 2 feb 2020     Opprettet: 2 aug 2019

Utstyr som tilhører leiligheten

Vi får dessverre ofte henvendelser fra beboere som har kjøpt leilighet i borettslaget for så å innse at forrige eier hadde tatt med seg utstyr som tilhørte borettslaget. Bruk gjerne følgende liste som utgangspunkt når du skal selge eller overta leilighet i Øvre Grorud Borettslag for å forsikre deg om at alt som skal følge med er på plass.

TV og Internett

Alle leiligheter skal være utstyrt med et vegguttak for TV/Internett, i tillegg til modem/multimodem og dekoder fra Canal Digital/Telenor. Til dekoderen skal det følge med programkort og fjernkontroll, og strømforsyning for både modem og dekoder skal naturligvis også være på plass. Dersom man har valgt å oppgradere til en PVR, må uansett den opprinnelige dekoderen tas vare på og overlevers ved overtagelse.

Callingapparat

Alle leilighetene er utstyrt med et callingapparat. Dette kan ikke byttes ut, tas med eller flyttes.

Nøkler

Det skal følge med to sett nøkler for å få adgang til blokk, leilighet og postkasser. Det skal også følge med en nøkkel for sikringsskap.

Brannsikkerhet

Alle leilighetene er utstyrt med én eller to røykvarslere med 10 års levetid (tidligst montert i 2014 - antallet avhenger av blokktype og antall soverom), 6 kg pulverapparat (klasse ABC) og slukkespray. Man står naturligvis fritt til å skaffe seg flere varslere eller slukkere, men det som er beskrevet her skal ikke fjernes fra boligen.

Oppvarming

Alle leilighetene skal være utstyrt med radiatorer for oppvarming.

Ved mangler

Om du har overtatt en leilighet der noe av dette mangler, overtar du også ansvaret for å rette mangelen. Kontakt vaktmestertjenesten for veiledning videre.